Hoe gebruik je kunstplanten op kantoor?

Kunstplanten op kantoor voor meer inspiratie

Kunstplanten voor meer sfeer en inspiratie

Kunstplanten zijn een geweldige manier om de uitstraling en sfeer van een kantoor te verbeteren. We willen jullie graag wat meer informatie geven over de voordelen van kunstplanten en hoe je ze het best kan toepassen in jouw kantoorruimte.

Waarom kiezen voor kunstplanten?

Het is geen geheim dat planten een geweldige manier zijn om een kantoorruimte op te fleuren. Bij echte planten komen echter een paar problemen om de hoek kijken. Echte planten vereisen vaak veel onderhoud en verzorging om er op hun best uit te zien. Kunstplanten bieden daarom een uitstekend alternatief. Ze zijn onderhoudsvrij en vereisen geen water of zonlicht, en blijven er het hele jaar door fris en mooi uitzien. Bovendien hebben kunstplanten geen last van ongedierte of ziektes, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over lelijke en zieke planten. Met kunstplanten heb je dus het hele jaar door een prachtige groene oase die zorgt voor meer inspiratie en gezelligheid.

Waar kun je kunstplanten plaatsen in een kantoor?

Kunstplanten kunnen op veel verschillende plaatsen in een kantoor worden geplaatst. Ze kunnen op eenvoudig op bureaus, vensterbanken en planken worden gezet. Daarnaast zijn (op maat gemaakte) kunsthagen een gave optie om te dienen kunnen als wanddecoratie. Zie je het al voor je in jouw kantoor? Een gave kunstplantenwand met het logo van jouw bedrijf als centrale punt. Kunstplanten zijn ook geweldig om te gebruiken als een soort scherm tussen aangrenzende werkstations, zo creëer je in een grote kantoortuin veel meer privacy, sfeer en kleine hoekjes. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij van PrettyPlants denken graag met jou mee om jouw kantoor de perfecte touch te geven die past bij de brand identity van jouw bedrijf.

Kunstplanten voor kantoor inspiratie

Wat voor soort kunstplanten werken het beste in een kantoor?

Het beste type kunstplanten voor een kantoor hangt af van de stijl en inrichting van de ruimte. Succulenten, varens en palmen zijn populaire keuzes voor kantoren vanwege hun rustige en natuurlijke uitstraling. Het is belangrijk om te kiezen voor planten die passen bij de kleuren en stijl van jouw kantoor. Zo kan een moderne kantoorruimte er baat bij hebben om strakke en gestileerde kunstplanten te gebruiken, terwijl een kantoorruimte met een natuurlijke uitstraling gebaat is bij organische en realistisch ogende kunstplanten. Wanneer jij jouw kantoor wil laten aankleden door onze styliste zal zij in samenspraak met jullie zorgen voor een perfecte match tussen de huidige sfeer en nog te plaatsen kunstplanten, ideaal toch?

Hoe kun je het beste zorgen voor kunstplanten?

Kunstplanten hebben relatief weinig onderhoud nodig, wat natuurlijk prettig is op een plek waar gewerkt wordt. Echter is het nog steeds belangrijk om ze regelmatig schoon te maken. Stof en vuil kunnen zich op de planten opbouwen, waardoor ze er minder aantrekkelijk en dof uitzien. Zorg er daarom voor dat je jouw kunstplanten regelmatig afstoft en schoonmaakt, zo blijven ze er altijd op hun best uitzien! Heb jij nou interesse in een groene metamorfose, laat het ons dan gerust weten en dan denken we graag met je mee.

Volgende lezen

Decoreren met kunstplanten in situaties
Kunstplanten in de badkamer voor meer sfeer en ontspanning

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.