Betaalmethoden

Betaalmethoden

Bij PrettyPlants.nl kunt u betalen in een veilige omgeving met de door u gewenste betaalmethode. Wij accepteren de volgende betaalmethodes:

Paypal:

Paypal is een geheel veilige en snelle betaalmethode. U kunt hiervan gebruik maken indien u zich heeft geregistreerd bij Paypal. Dit hoeft u slechts éénmaal te doen. U gaat naar www.paypal.nl en vult daar uw gegevens in. Paypal is als het ware een tussenpersoon, die voor u uw betalingen doet zodat uw gegevens nooit bij de verkoper terecht komen. Daarnaast biedt Paypal uitgebreide kopersbescherming.

Klarna:

Klarna werd in 2005 in Stockholm opgericht met het idee om betalen te vereenvoudigen. Dit doen we door consumenten aankopen eerst te laten ontvangen voor ze deze afrekenen. Tegelijkertijd nemen we de potentiële krediet- en frauderisico’s van de webwinkelier over. Op dit moment is Klarna één van de snelst groeiende bedrijven in Europa.

In 2014 bundelden Klarna en SOFORT hun krachten en vormden ze de Klarna Group, Europees marktleider op het gebied van online betalen. De Klarna Group heeft meer dan 2000 medewerkers en is actief op 14 markten. We bedienen meer dan 60 miljoen consumenten en werken samen met 100 000 webwinkels. Ons doel is om ’s werelds meest favoriete betaalmethode te worden.

Stripe:

Stripe is een bedrijf dat voor ons de online betalingen beheert. Hierdoor zijn de betaalmethodes die onder Stripe vallen geheel veilig te gebruiken.

iDeal:

Met iDeal betaalt u makkelijk en snel via het vertrouwde internet bankieren. iDeal is uitgegroeid tot het populairste betaalmiddel op internet omdat het makkelijk en geheel veilig is. Het geld wordt direct overgemaakt waardoor uw bestelling gelijk naar u verstuurd kan worden. Voor iDeal betalen dient u een internetbankieren contract te hebben afgesloten met uw bank.

Bancontact:

Wanneer u vanuit België een bestelling plaatst kunt u kiezen voor Bancontact. Bancontact is de meest populaire betaalmethode in België. Gebruikers beschikken over een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart is geschikt voor zowel on- als offline betalingen. Alle grote Belgische banken zijn aangesloten en maken betalingen via Bancontact mogelijk. Betalingen zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Bovendien zijn betalingen via Bancontact altijd 3D-secure beveiligd.

Bankoverschrijving:

De bankoverschrijving, in het buitenland bekend als ‘wire transfer’, maakt het mogelijk om wereldwijd snel betalingen te ontvangen op een manier waar iedereen toegang tot heeft. Voor veel mensen die geen beschikking hebben over een digitale betalingsmogelijkheid is betalen via een bankoverschrijving dé manier om toch online aankopen te doen. In Nederland is betalen via acceptgiro de meeste populaire vorm van bankoverschrijving.

Onze bankgegevens:

PrettyPlants B.V.
IBAN: NL16INGB0006768295
SWIFT/BIC: INGBNL2A

Is uw betaling niet gelukt? Neem dan contact met ons op:

Tel: +31 (0)33 208 10 11
E-mail: info@prettyplants.nl